Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

OFICIAL | CS Mioveni l-a demis pe Alexandru Pelici şi negociază cu Flavius Stoican!

CS Mioveni Publicat pe 23 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20829357/1/panduriicsro-1.jpg


Alexandru Pelici, cel mai longeviv antrenor din SuperLigă, a fost demis de CS Mioveni în cursul zilei de marţi. Iar primul nume de pe lista posibililor înlocuitori e cel al lui Flavius Stoican.
 
Jocul slab şi rezultatele foarte modeste au dus la finalul mandatului lui Pelici, cel care a promovat echipa în prima divizie şi a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut:
 
"Clubul nostru s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru Pelici.  Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă. 
 
Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru. 
 
Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât şi antrenorului Pelici, în activitatea următoare! Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunţat în perioada următoare", a anunţat CS Mioveni, într-un comunicat.
 
Stoican, care e liber de contract din martie, când s-a depsărţit de Dinamo a mai antrenat-o pe CS Mioveni în 2012. Chindia, FC Voluntari, Zimbru, Pandurii, Poli Iaşi, Petrolul, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi FCU Craiova sunt celelalte echipe din CV-ul antrenorului.
 
În primele şase etape, CS Mioveni a scos doar un rezultat de egalitate, fiind ultima în clasament, cu trei goluri marcate şi 12 primite. Are cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare.
mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele