Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

OFICIAL | Daniel Florea a semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20741701/1/florea.jpg

Cei de la FC Voluntari şi-a întărit atacul cu Daniel Florea (34 de ani), fotbalist care în sezonul trecut a evoluat la Chindia Târgovişte.

El a evoluat la gruparea dâmboviţeană încă din ianuarie 2018, când a fost transferat de la UTA Arad. În carieră a mai trecut pe la: Farul, Delta Tulcea, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

”FC Voluntari , anunţă că,a semnat un contract cu jucătorul Daniel Florea.

Daniel Florea este un atacant, în vârstă de 34 de ani care a evoluat în ultimele 5 sezoane la Chindia Târgovişte, pentru care a reuşit să marcheze 36 de goluri.

Noul nostru jucător este campion al României cu Astra Giurgiu , alături de care a câştigat stagiunea 2015/2016 a Ligii 1. Tot cu formaţia giurgiuveană, Florea a câştigat şi Super Cupa României- ediţia 2016/2017. Daniel a susţinut încă de astazi primul antrenament sub comanda noului său antrenor, Liviu Ciobotariu.

Clubul nostru îi urează  Bun Venit şi îi doreşte multe reuşite în tricoul FC Voluntari”, este comunicatul ilfovenilor.

  • 400.000 de euro este cota lui Florea conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele