adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

OFICIAL | Daniel Popa se întoarce în SuperLiga, după un periplu în Coreea de Sud

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20776411/1/popa.jpg

Chindia Târgovişte a anunţat că a obţinut serviciile lui Daniel Popa. Vârful de 26 de ani nu a reuşit să se adapteze la cerinţele fotbalului asiatic şi a devenit liber de contract. Cei de la Daejeon au anunaţat recent despărţirea de fotbalist, prin intermediul unui comunicat.

“Bun (re)venit şi la mulţi ani, Daniel Popa! În ziua în care a împlinit 27 de ani, Daniel Popa a semnat din nou cu echipa de suflet, Chindia Târgovişte. La mulţi ani, evoluţii cât mai bune în tricoul roş-albastru şi cât mai multe goluri!”, este mesajul de pe site-ul clubului din Târgovişte.

  • În 9 meciuri a jucat Daniel Popa pentru Daejeon, în liga a doua din Coreea de Sud, fără a izbuti să înscrie vreun gol. Popa este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 600.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt