Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

OFICIAL | Dinamo a mai adus doi jucători şi i-a cooptat în staff pe Bobi Verdeş şi Emilian Dolha

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20557053/1/din.jpg

Dinamo a ajuns la cinci transferuri în această iarnă, după i-a înregimentat pe Igor Jovanovic şi pe Balthazar Pierret.

”Fundaşul central Igor Jovanovic (32 de ani, dublă cetăţenie, croată şi germană, ultima oară la Suduva) şi mijlocaşul francez Balthazar Pierret (21 de ani, ultima oară la Boulogne) au semnat contracte cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Conducerea tehnică a echipei dinamoviste a fost completată cu Bobi Gheorghiţă Verdeş (41 de ani, antrenor secund) şi Emilian Dolha (42 de ani, antrenor portari)”, a precizat Iuliu Mureşan.
 

  • 44 de partide a adunat Igor Jovanovic în Liga 1, 34 pentru Sepsi Sf. Gheorghe şi 10 pentru Astra Giurgiu. A mai evoluat 5 meciuri în Cupa României, unul pentru Sepsi şi patru pentru Astra.
  • 10 meciuri a jucat Balthazar Pierret pentru Boulogne în prima jumătate a acestui sezon competiţional.
  • 2 transferuri a mai efectuat Dinamo Bucureşti în 2022: Răzvan Patriche (Academica Clinceni) şi Marius Tomozei (UTA Arad).
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele