Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

OFICIAL | Farul a anunţat împrumutul lui Louis Munteanu!

Farul Constanta Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20818731/1/mun.png


Gică Hagi are, începând de luni, o nouă opţiune pentru linia de atac. Farul a anunţat împrumutul lui Louis Munteanu (20 de ani), de la Fiorentina, până la finalul acestei stagiuni.
 
Într-un sezon în care-şi propune play-off-ul şi calificarea în cupele europene, Hagi a reuşt să închidă negocierile cu Fiorentina şi să-l readucă în România pe fotbalistul pe care l-a vândut trupei viola în schimbul a 1.7 milioane de euro. În această perioadă de mercato, Munteanu s-a aflat şi pe lista Rapidului, dar Farul a reuşit să se mişte mai repede şi a profitat de relaţiile bune pe care Gică Hagi le are cu Fiorentina, club la care în trecut l-a vândut şi pe Ianis Hagi:
 
"Farul Constanţa şi AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formaţia noastră până la finalul sezonului 2022-2023.
 
Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.
 
Este dublu campion de juniori U19 al României şi dublu căştigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.
 
A evoluat până acum la toate echipele naţionale U16, U17, U18, U19, U20 şi U21. Mult succes şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-albastru, Louis!", au anunţat constănţenii pe site-ul oficial.
 
Cotat la 350.000 de euro, Louis Munteanu se mândreşte cu 13 goluri şi patru pase de gol în 40 de meciuri jucate pentru Fiorentina Primavera.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele