Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

OFICIAL | FC Argeş se desparte de unul din jucătorii aduşi în această vară, după doar patru partide. "Da, l-aţi văzut, sper să nu-l mai vedeţi”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20380160/1/lupeta.png

FC Argeş se desparte de Jucie Lupeta, atacantul adus în această vară pentru a suplini plecarea lui Cephas Malele. Atacantul nu a marcat niciun gol stagional, iar conducerea a decis să îl pună pe liber, după doar patru partide.

"Da, l-aţi văzut, sper să nu-l mai vedeţi. Nu vreau să comentez. Am nevoie de un atacant care să ne ajute, aşa cum a fost Malele. Sperăm să-l găsim. Echipa joacă bine, îşi creează ocazii, dar ne lipseşte cu desăvârşire omul de gol. câteva etape le-am pierdut cu 0-1 şi în multe dintre ele nu am reuşit să marcăm. Deci asta este problema", a declarat Jean Vlădoiu, preşedintele formaţiei piteştene, pentru DigiSport.

I-au adus rapid înlocuitor

FC Argeş a făcut, după promovarea în Casa Liga 1, mai multe transferuri importate. A adus jucători străini de calitate, care au făcut diferenţa în multe meciuri. Strategia a fost abordată şi în această vară, iar până la terminarea perioadei de mercato se mai are în vedere aducerea unui jucător din afara ţării, cel puţin.

Piteştenii anunţă că a ajuns la un acord pentru un sezon competiţional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Jafar Arias, care are misiunea de a-l înlocui pe golgheterul din stagiunea trecută Cephas Malele.

Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo. Fotbalistul care măsoară 191 cm şi cântăreşte 78 kg evoluează pentru naţionala statului Curacao, o insulă situată în sudul Mării Caraibilor, pentru care a bifat şapte selecţii.

Vârful cu cetăţenie olandeză a evoluat până acum numai în Olanda pentru echipe precum Groningen, FC Dordrecht, FC Emmen şi VVV-Venlo. Cu Groningen a câştigat şi un trofeu al Cupei Olandei în sezonul 2014-2015. Cel mai bun randament l-a dat la FC Dordrecht, unde a marcat 13 goluri, în 39 de partide. În sezonul trecut, în 29 de meciuri pentru Venlo, Jafar a înscris 4 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele