Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

OFICIAL ǀ FC Botoşani a adus încă un fost jucător de la CFR Cluj

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20790591/1/sylla.jpg

FC Botoşani continuă campania de transferuri şi după startul sezonului. Echipa pregătită de Mihai Teja l-a prezentat oficial pe Yacouba Sylla, fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

Mijlocaşul defensiv din Mali a plecat de la campioana României în octombrie 2020 la marcocanii de la Mouloudia, iar apoi a şomat aproape un an, după ca a semnat cu Bastia, pentru care a bifat 7 partide în stagiunea trecută din Ligue 2.

”Bine ai venit, Yacouba Sylla!

Francezul Yacouba Sylla in varsta de 31 de ani a asemnat cu FC Botosani pe o perioada de un an cu optiune de prelungire.
Mijlocasul a mai jucat la Bastia (Franta), Mouloudia (Maroc), CFR Cluj, Strømsgodset (Danemarca), KV Mechelen (Belgia)”
, este comunicatul formaţiei moldave.

  • Sylla este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele