Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

OFICIAL ǀ FC Botoşani a anunţat rezilierea contractuală cu Mihai Teja!

FC Botoșani Publicat pe 10 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20914341/1/fc-botosani-12311.jpg

UPDATE: FC Botoşani anunţă că a încetat, joi, relaţiile contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei din luna iunie a acestui an.

În calitate de tehnician al clubului, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competiţiile (16 în campionat şi 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri.


Informaţiile iniţiale 

FC Botoşani poate fi următoarea echipă din SuperLiga României care schimbă antrenorul. După eşecul de ieri, din Cupa României, cu CS Mioveni, Mihai Teja ia în calcul să plece de la gruparea din Moldova, iar Valeriu Iftime a accentuat ideea.

Patronul Botoşaniului a discutat cu Teja şi a simţit că nu mai tinde să continue, pentru că simte că nu mai poate redresa echipa. În plus, pe lângă eşecul ruşinos din Cupa României, FC Botoşani mai speră puţin la play-off în SuperLigă şi pare că va juca în play-out.

Eu am încredere în Mihai, dar cred că nu mai are el dorinţa de a continua, din ce am discutat dimineaţă. Ultimele două rezultate cred că i-au pus şi lui multe întrebări. L-am simţit că ar cam vrea să plece, ceva de genul.

I-am spus să aştepte până mâine după-amiază, când revin în Botoşani, să ne întâlnim, şi vom vedea atunci ce se va întâmpla exact.

A fost un meci slab cu Mioveni, faptul că am pierdut e cu atât mai dezamăgitor. Echipa nu joacă fotbal, în opinia mea, nu atacăm poarta.

Putem să ne luptăm şi la play-off, distanţa nu e mare, dar mă descurajează cum joacă echipa în prezent. Ca să avem şanse la play-off, trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru”, a spus Iftime pentru GSP.

Teja spunea după jocul de marţi că nu ia în calcul plecarea

CS Mioveni a învins, scor 1-0, echipa FC Botoşani, în primul meci din etapa a doua a grupelor Cupei României.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Kabananga, în minutul 82.

La finele partidei, Mihai Teja declarat că nu vrea să demisioneze, dar urmează să aibă o discuţie importantă cu patronul Valeriu Iftime.

”Când pierzi nu se liniştesc apele, când câştigi se liniştesc apele. E clar că trebuie să am o discuţie cu domnul Valeriu şi vom vedea în continuare. Va fi o discuţie despre situaţia actuală. Trebuie să tragem linie şi să vedem unde suntem.

Mai e un meci şi vom vedea despre ce este vorba. Nu iau în calcul să renunţ deocamdată. Vreau să am o discuţie cu domnul Valeriu şi vedem după aceea”, 
a spus Teja.

CS Mioveni conduce cu 6 puncte în grupa a 2-a a Cupei României. FC Botoşani se află pe locul secund în clasament cu 3 puncte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele