Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

OFICIAL | FC Botoşani l-a cedat pe Junior Pius într-un campionat important

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21463006/1/pius.png

FC Botoşani anunţă despărţirea de fundaşul central Junior Pius, transferat la formaţia Deportivo de Chaves, din prima ligă a Portugaliei.

Sosit pe „Municipal” în a doua parte a sezonului anterior, Pius a evoluat în 28 de meciuri pentru „roş-alb-albaştri” şi a dat o pasă decisivă.

Nigerianul de 28 de ani a semnat cu FC Botoşani în martie 2023.

Apărătorul de 1,93 m şi-a început cariera la grupele de juniori şi tineret de la FC Porto, după care a evoluat pentru Desportivo Aves, Cesarense, Sanjoanense, Tondela, Paços de Ferreira (Portugalia), Royal Antwerp şi Sint-Truiden (Belgia).

Cariera lui nu este lipsită de trofee. În anul 2019, acesta a promovat cu gruparea Paços de Ferreira în prima divizie portugheză de pe primul loc, cucerind, astfel, trofeul Liga Portugal 2, iar un an mai târziu şi-a adăugat în palmares, alături de Antwerp, Cupa Belgiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele