adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

OFICIAL ǀ FC Voluntari a transferat un fundaş argentinian

FC Voluntari Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20995389/1/paz.jpg

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu jucătorul argentinian Cristian Paz, care va purta tricoul cu numărul 2.

Cristian Paz este un fundaş central argentinian, în vârstă de 27 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la formaţiile Karpaty Lviv, San Miguel, CA Temperley, San Martin şi CD Moron.
 
Tot joi, FC Voluntari şi UTA Arad au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucătorului Salvatore Marrone.
 
Fundaşul stânga, în vârstă de 21 de ani, a evoluat în 4 partide pentru echipa ilfoveană în acest sezon.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele