Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

OFICIAL | Fernando Alonso, back in business: "Mă întorc cu mare mândrie!"

Formula 1 Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19415128/2/alonso-toy.jpg


Echipa de Formula 1 Renault a anunţat, miercuri, revenirea spaniolului Fernando Alonso în sezonul viitor.
 
Alonso va pilota pentru Renault alături de Esteban Ocon.
 
“Cu 314 grand prix-uri, 32 de victorii şi 97 de podiumuri, Fernando se alătură Renault DP World F1 Team pentru sezoanele următoare”, se arată pe site-ul echipei.
 
“Renault este familia mea. Cele mai dragi amintiri din Formula 1 sunt cele două titluri mondiale, dar acum privesc înainte. Mă întorc cu mare mândrie şi cu imensă emoţie la echipa care mi-a dat şansa mea la începutul carierei şi care acum îmi oferă şansa de a reveni la cel mai înalt nivel”, a declarat Alonso.
 
Fernando Alonso a mai concurat pentru Renault în perioadele 2002-2006 şi 2008-2009. El a câştigat titlul mondial la piloţi în 2005 şi 2006.
 
Alonso a concurat ultima dată în F1 în 2018, iar de atunci a participat la curse de anduranţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele