Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

OFICIAL | Fiul lui Marius Croitoru a semnat cu FC Argeş!

FC Argeș Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20990525/1/fca.jpg


Marius Croitoru şi-a adus fiul la FC Argeş! David Croitoru (19 ani) a devenit, sâmbătă, jucătorul piteştenilor, semnând din postura de fotbalist liber de contract.
 
David Croitoru, care joacă pe postul de mijlocaş, a plecat de la FC U Craiova odată cu tatăl său, iar în ultimele luni nu a avut contract. A preferat să se antreneze singur, iar tatăl său a decis să-i acorde din nou şansa de a lucra împreună, chiar dacă în Bănie nu l-a folosi niciun minut:
 
"Bine ai venit, David Croitoru! Clubul nostru a perfectat cel de-al optulea transfer din această iarnă. FC Argeş a ajuns la un acord până la sfârşitul acestui sezon competiţional cu jucătorul David Croitoru.
 
Fotbalistul în vârstă de 19 ani evoluează ca mijlocaş central, însă poate fi folosit şi ca mijlocaş ofensiv. FC Botoşani şi FC U Craiova sunt echipele la care David a mai evoluat până acum în carieră. În perioada 2019-2022, Croitoru a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 20 de partide, iar în prima parte a acestei ediţii de campionat a bifat un singur meci pentru olteni.
 
Clubul nostru îi doreşte evoluţii cât mai bune şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-violet", au anunţat, sâmbătă, cei de la FC Argeş.
 
Până la 19 ani, Croitoru a strâns 20 de meciuri în SuperLigă, toate în perioada în care tatăl său îl antrena la FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele