Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

OFICIAL | Formaţia din Superliga, anunţ în legătură cu Emil Boc după acuzaţiile făcute. ”Sperăm ca instanţele să intre în acţiune”

Petrolul Ploiești Publicat pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21518514/1/romania-spania-calificari-eurobasket-2021-20-02-2020.jpg

Emil Boc a venit cu acuzaţii incredibile după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Superligii, în detrimentul lui ”U” Cluj. Între timp primarul oraşului Cluj-Napoca a şters postarea făcută pe Facebook.

”U” Cluj nu a reuşit să se califice în play-off, cu toate că au pornit cu cea mai mare şansă înaintea ultimei etape. ”Şepcile Roşii” au fost la mâna lor în partida cu Voluntari, dar nu au reuşit să câştige.

De cealaltă parte, Sepsi s-a impus cu 2-1 la Ploieşti, în faţa Petrolului, şi a profitat de egalul făcut de ardeleni. Golul victorie a fost înscris de Debeljuh în minutul 90+2.

Petrolul a anunţat că acţionat în instanţă, după acuzaţiile aduse de Emi Boc.

”Clubul Petrolul Ploieşti este realmente consternat în urma afirmaţiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul reţelelor de socializare.

Acuzaţiile făcute la adresa jucătorilor noştri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ şi ar fi acţionat în consecinţă în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru şi, implicit, întregii familii Petrolul Ploieşti.

O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama unei campanii electorale deja declanşate, în care edilul să apară bine în faţa susţinătorilor echipei Universitatea Cluj. Inconştienta unor astfel de afirmaţii, însă, afectează grav imaginea fotbalului în general, nu numai pe aceea a jucătorilor şi a societăţii noastre. Ca atare, ne vedem nevoiţi sa ne îndreptăm către instanţele de judecată în cel mai scurt timp posibil.

Considerăm că, deja, s-a depăşit cu mult prea mult o limită a decenţei şi a bunului simţ, iar Emil Boc, înainte de a vorbi despre încrederea în sport, fair-play şi corectitudine, ar trebui să se uite în curtea echipei pe care o păstoreşte şi să-şi îndrepte „veninul” spre adevăraţii vinovaţi. Iar, mai apoi, recomandabil ar fi să găsească şi explicaţiile pentru care o echipă care rostogoleşte, an de an, bani frumoşi din bugetul comunităţii locale „reuşeşte” să-şi rateze obiectivele.

Am pierdut meciul în minutele de prelungire şi cu CFR Cluj, de exemplu, altă echipa din urbea edilului, am pierdut şi aseară la fel, după cum forma sportiva proastă ne-a făcut sa pierdem ultimele 4 jocuri! Dar, singurul lucru pe care nu vrem să-l pierdem este încrederea suporterilor noştri. De aceea, sperăm ca instanţele să intre în acţiune şi să stârpească demagogia şi minciunile domnului Boc!

Consiliul de Administraţie Petrolul Ploieşti”, a anunţat Petrolul Ploieşti, în cadrul unui comunicat.

Acuzaţii incredibile făcute de Emil Boc, după ce ”U” Cluj a ratat play-off-ul

Emil Boc a acuzat echipa ploieşteană, printr-o postare pe Facebook, pe care a şters-o ulterior. Edilul a criticat dur faptul că nu Petrolul nu şi-au apărat şansele aşa cum ar fi trebuit să o facă şi consideră că s-a făcut o nedreptate faţă de ”U” Cluj. 

"Petrolul - ruşinea fotbalului românesc!

Cum să nu îţi aperi corect şansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitaţi şi lăsaţi adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitaţi la jucătorul Ţicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să va uitaţi la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, şi era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteţi să distrugeţi încrederea în sport, fair-play şi corectitudine?

Vă bateti joc de un sport atât de minunat şi veţi rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!", au fost cuvintele lui Emil Boc care au însoţit postarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri