Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Gareth Bale a anunţat oficial că se va despărţi de Real Madrid. ”A fost o onoare!”

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20726180/2/ft4ypc2vsaaa1pw.jpg

Gareth Bale (32 de ani) a anunţat, în cursul zilei de miercuri, printr-un mesaj postat pe reţelele sociale despărţirea de Real Madrid. Acesta i-a mulţumit preşedintelui Florentino Perez şi a declarat că a fost o onoare să joace pentru ”Los Blancos”.

Fotbalistul galez nu a fost în cea mai bună formă a lui şi din acest motiv Carlo Ancelotti l-a folosit destul de puţin în acest sezon. Bale are doar 7 meciuri jucate şi un gol marcat în acest sezon. El se desparte de Real Madrid după 7 ani de când a venit la gruparea de pe ”Santiago Bernabeu”, unde a adunat în total 258 de apariţii, a marcat 106 goluri şi a oferit 67 de assist-uri.

”Galacticii” îi plăteau lui Tottenham 107 milioane de euro în 2013 pentru el, fiind la acel moment cel mai scump fotbalist al planetei. Acesta nu a dezamăgit în primii ani petrecuţi în Spania, unde a marcat goluri extrem de importante pentru Real. În finala din 2014, cu Atletico Madrid a reuşit faimosul gol cu capul, de 2-1, gol care a asigurat ”La Decima”. În 2016 a fost printre principalii marcatori al lui Real Madrid, iar reuşita lui, contra lui Manchester City i-a dus pe ”Los Blancos” în finala UEFA Champions League.

Finala din 2018 a fost ultimul moment în care a strălucit în tricoul lui Real Madrid. Intrat de pe banca de rezerve, la scorul de 1-1, a marcat de 2 ori în poarta lui Liverpool şi a decis finala. Golul de 2-1 a fost unul superb, din foarfecă, care l-a lăsat pe Karius fără reacţie. 

Prestaţiile fabuloase a le lui Gareth Bale au fost umbrite de forma din ultima perioadă, dar pleacă de pe ”Santiago Bernabeu” ca o legendă, care şi-a pus amprenta asupra istoriei unui club uriaş. El a postat pe paginile de socializare şi un videoclip cu cele mai frumoase momente din perioada petrecută la Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele