Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

OFICIAL | Gică Hagi pregăteşte sezonul viitor. Primele două transferuri rezolvate de Farul

Farul Constanta Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20693471/2/fa.jpg


Calificată în play-off, dar incapabilă să se implice în lupta la titlu dintre CFR, FCSB şi Craiova, Farul începe să pregătească sezonul viitor, iar Gică Hagi a reuşit primele două transferuri.

UPDATE: Transferurile lui Corinus şi Mboko au fost anunţate pe site-ul oficial al constănţenilor:
 
"Clubul nostru a semnat contracte valabile pentru următorii trei ani cu jucătorii Jeremy Corinus şi Ayrton Mboko.
 
Jeremy Corinus este francez, are 25 de ani, 1.84m, şi evoluează ca fundaş central, iar Ayrton Mboko este un belgian de origine congoleză în vârstă de 24 ani, 1,79m, care evoluează ca fundaş dreapta. Ambii vor avea drept de joc numai din sezonul 2022-2023", notează constănţenii.

Ştirea iniţială:

Conform gsp.ro, managerul tehnic al constănţenilor i-a adus la echipă pe Jeremy Corinus (foto sus, în duel cu rapidistul Junior Morais) şi Ayrton Mboko, fotbalişti rămaşi liberi de contract după despărţirea de Academica Clinceni. Primul e mijlocaş defensiv, al doilea e fundaş dreapta şi ambii vin sub comanda "Regelui" pentru a completa lotul şi a încerca să se lupte pentru un post de titular în stagiunea 2022/2023, în care Farul îşi propune mai multe decât în actualul sezon.
 
Corinus şi Mboko au parcurs, practic, acelaşi drum în fotbalul românesc. Au ajuns la Academica Clinceni în iarnă, când clubul din Ilfov se gândea încă la salvarea de la retrogradare, dar şi-au dat seama rapid că situaţia financiară e cât se poate de precară şi au preferat să plece. Corinus a prins şapte meciuri, Mboko a evoluat în cinci, iar amândoi au luat decizia de a renunţa la două salarii restante şi a deveni liberi de contract, pentru a putea semna apoi cu Farul lui Gică Hagi.
 
Corinus (25 de ani), care poate juca mijlocaş defensiv sau fundaş central, e născut la Evry, în Franţa, şi e cotat la 200.000 de euro. A fost crescut de Bordeaux, apoi a mai fost legitimat la Ajaccio.
 
La 28 de ani, Mboko, un congolez cu cetăţenie belgiană, e cotat la 300.000 de euro şi şi-a legat prima parte a carierei de Standard Liege. Nu a confirmat, a mai jucat la Union SG şi Beerschot, iar în februarie a ajuns la Academica Clinceni.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele