Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

OFICIAL | Grigore Turda a semnat cu FC Voluntari! Fundaşul a fost adus de la FC Argeş

FC Voluntari Publicat pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21461743/2/turda-1.jpg

Cluburile FC Voluntari şi FC Argeş au ajuns la un acord în privinţa transferului definitiv al jucătorului Grigore Turda.

Grigore Turda, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani şi jumătate cu formaţia ilfoveană, este un fundaş central , în vârstă de 26 de ani.

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, el a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Armătura Zalău, Pandurii Târgu-Jiu şi FC Argeş ,alături de formaţia piteşteană bifând peste 80 de prezenţe în Superliga.

Grigore Turda va purta numărul 26 pe echipamentul de joc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele