Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

OFICIAL | Hagi l-a transferat pe fotbalistul care a fost la un pas de FCSB!

Farul Constanta Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20975987/1/gica-hagi.jpg


Kevin Boli, fundaşul care a fost foarte aproape de FCSB în ultimele luni, a semnat, în cele din urmă, cu Farul Constanţa, echipă pentru care a mai evoluat în trecut.
 
Plecat liber de contract de la FC Botoşani, Boli părea ca şi transferat de Gigi Becali, dar Gică Hagi a intrat pe fir, a sesizat oportunitatea şi l-a convins pe nepotul lui Basile Boli să revină la Malul Mării şi să se lupte cu Mihai Popescu şi Ionuţ Larie pentru un loc de titular în centrul defensivei:
 
"Fundaşul francez Kevin Boli este de astăzi jucătorul echipei noastre ! În vârstă de 31 de ani, Kevin Boli este un jucător care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, unde a mai evoluat atât pentru echipa noastră între 2015-2017, cât şi pentru CFR Cluj în perioada 2017-2018 şi 2019-2020, şi FC Botoşani între iulie - decembrie 2022.
 
A mai jucat pentru echipe precum Sedan (Franţa), Mouscrou (Belgia), GZ Hengfeng (China) şi Samsunspor (Turcia). Este cvadruplu campion al României în 2017, 2018, 2020 şi 2021 ! Mult succes în tricoul alb-albastru, Kevin!", se arată pe site-ul oficial al liderului din SuperLigă.
 
Cotat la 450.000 de euro, Boli a fost adus în Româia de Farul, în vara lui 2015, din postura de jucător liber de contract după despărţirea de belgienii de la Mouscron. A făcut pasul spre CFR Cluj în 2017, iar în 2018 a fost vândut cu 2.5 milioane de euro în China, la Hengfeng, pentru ca mai apoi să fie vândut, în 2020, la echipa turcă Samsunspor. A semnat în această vară cu FC Botoşani, pentru care a strâns 12 meciuri.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele