Ultima oră
Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr! Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr!
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam

OFICIAL | Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa

Premier League Publicat pe 11 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20463522/1/sg.jpg


Steven Gerrard (41 de ani) a fost anunţat, joi, drept noul antrenor al celor de la Aston Villa, club la care ajunge după trei ani petrecuţi pe banca lui Glasgow Rangers.
 
Legendarul mijlocaş al lui Liverpool a fost contactat de şefii lui Aston Villa imediat după demiterea lui Dean Smith, iar decizia a fost una uşor de luată, mai ales că mirajul unui post de antrenor în Premier League e mare. Negocierile au mers pe repede-înainte, Stevie G a rupt contractul cu Rangers, iar joi a fost prezentat oficial de Villa:
 
"Clubul Aston Villa e încântat să anunţe numirea lui Steven Gerrard în funcţia de antrenor principal. Gerrard a ghidat Rangers spre titlul din Scoţia sezonul trecut, terminând campionatul neînvins. Antenorul în vârstă de 41 de ani a atras mulţi admiratori graţie stilului de joc şi muncii lui, implementând un stil atactiv şi ofensiv", notează site-ul oficial al grupării engleze.
 
Gerrard se afla la cârma celor de la Rangers din 2018, alături de care a cucerit şi titlul în sezon precedent, după mulţi ani de aşteptare pentru fanii de pe Ibrox. 
 
La prima experienţă ca antrenor în Premier League, Gerrard trebuie să redreseze o echipă aflată pe locul al 16-lea, cu doar zece puncte strânse în primele 11 etape, trei victorii, un egal şi şapte înfrângeri.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele