Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

OFICIAL | Ignorat de Petrescu, a plecat de la CFR Cluj în Franţa!

CFR Cluj Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20996762/1/fofana.jpg


Guessouma Fofana (30 de ani, foto dreapta) s-a despărţit, vineri, de CFR Cluj şi a semnat cu Nimes Olympique, formaţie din al doilea eşalon al fotbalului francez.
 
CFR continuă să elibereze bugetul de salarii în vederea unor achiziţii viitoare, iar aventura mijlocaşului francez Guessouma Fofana se termină după un an şi jumătate. Adus în Gruia de Marius Copilu în mandatul lui Marius Şumudică, Fofana nu a fost un fotbalist pe placul lui Dan Petrescu, a prins doar şapte meciuri în ultimele 18 luni, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat drept noul fotbalist al lui Nimes Olympique. În Ligue 2, Fofana va avea ocazia de a se duela cu Alexi Pitu, transferat zilele trecute de către Girondins de Bordeaux.
 
Cotat la 100.000 de euro, Fofana, care a strâns 278 de minute în perioada petrecută la CFR Cluj, mai avea contract până în vară cu campioana ultimelor cinci sezoane, dar a preferat să-şi încheie înţelegerea mai devreme şi să se întoarcă în Franţa. 
 
Fofana, care a avut o concurenţă acerbă pentru postul de închizător, a jucat ultima dată pentru CFR pe 29 august 2021, când a prins cinci minute în victoria cu FCSB, scor 4-1, în SuuperLigă.
 
Nimes, care e lanterna roşie din Ligue 2 (16 puncte din 19 etape), va fi a cincea echipă din Franţa pentru Fofana, după AS Lyon Duchere, Amiens, Guingamp şi Le Mans. El venise în Gruia, în iulie 2021, din postura de jucător liber de contract, după plecarea de la Guingamp.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele