Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

OFICIAL | Încă un transfer anunţat de FC U Craiova!

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20986838/1/ofc.jpg


Fotbal Club Universitatea 1948 a anunţat, miercuri, că fundaşul central Danny Henriques, cu dublă cetăţenie (olandeză şi portugheză), a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.
 
În vârstă de 25 ani, născut în oraşul Rotterdam, Danny Henriques a crescut în academia celor de la Excelsior, echipă care se află, în acest moment, pe locul 13 în Eredivisie.
 
Fundaşul olandez a debutat în fotbalul mare în iarna anului 2020, atunci când se afla în lotul celor de la B Sad, într-un meci din prima ligă din Portugalia, împotriva celor de la Santa Clara, pierdut cu scorul de 2-0.
 
De-a lungul ultimilor ani, el a mai trecut pe la echipe precum Excelsior, SC Cambuur, Vilafranquense şi B Sad.
 
În prima parte a acestui sezon, el a bifat 18 partide în tricoul celor de la B Sad şi a înscris un singur gol, într-un meci încheiat la egalitate cu Vitória Guimarães din Cupa Allianz, scor 2-2. De asemenea, el a fost căpitanul formaţiei din eşalonul secund al Portugaliei.
 
Danny Henriques va îmbrăca tricoul cu numărul 34 la Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri