Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

OFICIAL ǀ Jonathan Rodriguez a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20773779/1/rod.jpg

Jonathan Rodriguez (32 de ani) este noul jucător al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie care sâmbăta trecută a câştigat Supercupa României. Argentinianul a semnat un acord pe două sezoane.

”Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: am ajuns la un acord şi cu mijlocaşul Jonathan Rodríguez. Jucătorul argentinian, în vârstă de 32 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru.

Venit la Sepsi OSK de la CFR Cluj, Jonathan Rodríguez a jucat ultima oară la FC Dinamo, sub formă de împrumut, dar a mai evoluat în carieră şi la echipele FC Botoşani, Agropecuario sau Deportivo Madryn (Argentina).

Bun venit în echipa noastră, Jonathan!”
este comunicatul covăsnenilor.

Sezonul trecut, Jonathan Rodriguez a jucat sub formă de împrumut de la Dinamo, apoi contractul i-a fost reziliat în această vară.
 
Tot în această vară, Sepsi i-a mai adus pe Ion Gheorghe, Rareş Ispas, Cosmin Matei, Francisco Junior, Denis Ciobotariu şi Mario Rondon, ultimii doi trecând şi ei pe la CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele