adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

OFICIAL | Jorginho a fost transferat la Arsenal de la Chelsea

Arsenal Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21000885/1/jorginho.jpg

Gruparea Arsenal Londra a anunţat, marţi seară, transferul mijlocaşului italian Jorginho, de la Chelsea Londra. Potrivit presei engleze, suma de transfer ar fi de 12 milioane de lire sterline.

Jucătorul de 31 de ani a venit la Chelsea de la Napoli în 2014 şi se afla în ultimele şase luni de contract pe Stamford Bridge.

El s-a angajat cu Arsenal pe 18 luni, cu opţiune pentru încă un an.

La Arsenal, el va evolua cu numărul 20.

Jorginho a marcat 29 de goluri în 213 apariţii pentru Chelsea, câştigând Liga Campionilor, Liga Europa, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Mijlocaşul s-a născut în Brazilia, dar s-a mutat în Italia la vârsta de 15 ani şi a optat pentru a juca pentru azzurri la nivel internaţional.

El are 46 de selecţii în naţionala Italiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele