adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

OFICIAL ǀ Laurenţiu Reghecampf, OUT de la Universitatea Craiova! Anunţul formaţiei oltene

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20738281/2/reghecampf-3.png

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit oficial de Universitatea Craiova, duminică seară, conform informaţiilor furnizate de formaţia olteană prin intemermediul reţelelor de socializare.

Iniţial, Reghecampf se afla în dezacord cu patronul formaţiei, Mihai Rotaru, din cauza clauzei de reziliere a antrenorului de 300.000 de euro. Cele două parţi, însă, au reuşit să ajungă, în cele din urmă, la un numitor comun.

”Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulţumim lui Laurenţiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Ştiinţa şi îi dorim mult succes mai departe.”, a anunţat Universitatea Craiova pe pagina de Facebook a clubului.

Mirel Rădoi, înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf

Fostul selecţioner Mirel Rădoi se află acum la doar un pas să semneze cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf s-au întâlnit duminică seară pentru a stabili termenii rezilierii contractului. Potrivit ProSport şi dacă cele două părţi nu ar fi ajuns la un acord, numirea lui Rădoi pe banca oltenilor ar fi rămas o certitudine.

”Mi-e dor să antrenez. Dacă nu, voi continua cu lectura până voi putea pune teoria în practică. Dacă este ceva interesant în Liga 1, de ce nu? Vreau să antrenez o echipă de club. N-aş putea să spun că în străinătate, pentru că atunci s-ar specula că e campionatul României prea slab pentru Rădoi.

Ediţia următoare de campionat va fi una interesantă. Sunt 11-12 echipe care se vor bate pentru cele şase locuri de play-off. Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape şi să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero.

N-am o problemă cu România. Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aştept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aştept să mă dea afară după trei luni.”, a declarat, recent, Mirel Rădoi.

FCSB, România U21 şi România sunt restul echipelor din CV-ul de antrenor al lui Mirel Rădoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri