Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

OFICIAL | Luis Phelipe a semnat cu FCSB! A fost prezentat în Ajunul Crăciunului

FCSB Publicat pe 24 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21416011/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Luis Phelipe (22 de ani) este noul jucător de la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit că a plătit 200.000 de euro pentru brazilian lui Poli Iaşi.

UPDATE: Acum e oficial! Duminică, 24 decembrie, FCSB a făcut publică venirea jucătorului de la Poli Iaşi. 

Bine ai venit, Luis Phelipe!

FCSB anunţă transferul lui Luis Phelipe, jucător provenit de la FC Politehnica Iasi.

Atacantul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Elias Charalambous pe 8 ianuarie, când va efectua vizita medicală şi se va deplasa în cantonamentul de iarnă. Fotbalistul brazilian va purta tricoul cu numărul 19.

Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, a anunţat FCSB pe Facebook.


E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai ştiu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e şi nouă fals.

Poate fi şi număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar şi un fundaş central. Luis poate juca şi în bandă. E un jucător bun”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Phelipe a mai trecut în carieră la: Red Bull, Bragantino, RB Salzburg, FC Liefering, FC Lugano, Atletico-GO, Nautico, Botafogo şi Paysandu.

Se conturează o amplă campanie la FCSB

Patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că vrea să facă 3 transferuri în perioada de mercato de iarnă. Unul dintre acestea este reprezentat de aducerea atacantului nigerian David Ankeye (21 de ani), împrumutat în acest sezon la Sheriff Tiraspol de la formaţia tunisiană Hammam Sousse.

”Băăă, pe mine nu mă interesează Europa League! Pentru mine ori e Champions League, ori nimic. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători pe care îi iau şi în prezint în acelaşi timp.

Unul dintre ei este atacantul de la Sheriff Tiraspol. Nu l-am luat încă, negociem. De la 1,5 milioane am ajuns la 1,1. Dar să vedem, nu sunt sigur.

Vreau să-i anunţ pe toţi 3 deodată. Vreau să-l văd, că va juca cu Roma (n.r. - pe 14 decembrie, în Europa League). I-am pus pe toţi să-i vadă, pe MM şi pe toţi. Apoi am zis «Ia stai, să văd eu. Ochiul stăpânului îngraşă animalul». Când vede Gigi Becali e altceva”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele