Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

OFICIAL ǀ Lukaku, împrumutat de Chelsea la Inter Milano

Inter Publicat pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20758080/1/twitter-inter-1.jpg

Chelsea Londra a anunţat, miercuri seară, că Romelu Lukaku a fost împrumutat pentru un sezon la Inter Milano.

Şi Inter a postat o confirmare a revenirii lui Lukaku, o imagine pe Twitter în care fotbalistul apare alături de preşedintele Steven Zhang, cu mesajul: “Bine ai revenit, Rom!”.

Pe Instagram, Lukaku şi preşedintele Zhang au apărut împreună într-un clip, iar atacantul belgian a promis că îi va face fericiţi pe fanii nerazzurilor.

Romelu Lukaku a mai jucat pentru Inter Milano în sezoanele 2019-2020 şi 2020-2021, apărând în 95 de partide şi înscriind 64 de goluri. În 2021 el a fost ales fotbalistul anului în Serie A. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele