adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

OFICIAL | Napoli a cerut, Mititelu a acceptat. În 2021 era la AS Roma, azi a semnat cu FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20981243/3/adrian-mititelu.png


FC U Craiova are planuri mari în al nouălea mandat al lui Nicolo Napoli în Bănie, iar Adrian Mititelu depune toate eforturile pentru a nu avea emoţii cu evitarea retrogradării şi a se putea gândi chiar la accederea în play-off. Vineri, oltenii au anunţat o mutare interesantă, ajungând la un acord cu Sabino Olivo, antrenor cu portarii care în urmă cu doi ani lucra pentru AS Roma.
 
Venirea lui Napoli a adus rezultatele scontate de către familia Mititelu, iar tehnicianul italian a avut mână liberă pentru a-şi completa staff-ul tehnic în pauza de iarnă. Antrenorul cu portarii Eugen Anghel a plecat la FC Argeş, iar Nicolo Napoli l-a convins pe Adrian Mititelu să-l aducă în România pe Sabino Olivo, un tehnician cu goalkeeper-ii care are o vastă experienţă în fotbalul italian. După ce a activat la Genoa sau Benevento, Olivo a atins punctul maxim al carierei în stagiunea 2020/2021, când a ocupat postul de antrenor cu portarii la AS Roma:
 
"Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la o înţelegere cu italianul Sabino Oliva, acesta devenind noul antrenor cu portarii al echipei noastre. În vârstă de 49 ani, antrenorul italian a făcut parte din staff-ul tehnic al lui AS Roma în sezonul 2020/21, fiind cel ce s-a ocupat de pregătirea celor care au apărat poarta formaţiei lupilor. La acel moment, Sabino a antrenat portari ca: Pau López, Antonio Mirante sau Robin Olsen.
 
De-a lungul carierei sale, acesta a mai trecut pe la formaţii precum: Genoa, Alessandria, Como, Benevento, Sorrento, KF Vllaznia, Olbia sau Sergeno. Sabino a trecut la treabă deja, el pregătindu-i pe portarii noştri la ultimul antrenament efectuat", se anunţă pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova, club care a făcut notă discordantă cu rivalele din SuperLigă şi a preferat un stagiu de pregătire la baza proprie de antrenament.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20981243/2/a2a.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri