Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

OFICIAL | Napoli a cerut, Mititelu a acceptat. În 2021 era la AS Roma, azi a semnat cu FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20981243/3/adrian-mititelu.png


FC U Craiova are planuri mari în al nouălea mandat al lui Nicolo Napoli în Bănie, iar Adrian Mititelu depune toate eforturile pentru a nu avea emoţii cu evitarea retrogradării şi a se putea gândi chiar la accederea în play-off. Vineri, oltenii au anunţat o mutare interesantă, ajungând la un acord cu Sabino Olivo, antrenor cu portarii care în urmă cu doi ani lucra pentru AS Roma.
 
Venirea lui Napoli a adus rezultatele scontate de către familia Mititelu, iar tehnicianul italian a avut mână liberă pentru a-şi completa staff-ul tehnic în pauza de iarnă. Antrenorul cu portarii Eugen Anghel a plecat la FC Argeş, iar Nicolo Napoli l-a convins pe Adrian Mititelu să-l aducă în România pe Sabino Olivo, un tehnician cu goalkeeper-ii care are o vastă experienţă în fotbalul italian. După ce a activat la Genoa sau Benevento, Olivo a atins punctul maxim al carierei în stagiunea 2020/2021, când a ocupat postul de antrenor cu portarii la AS Roma:
 
"Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la o înţelegere cu italianul Sabino Oliva, acesta devenind noul antrenor cu portarii al echipei noastre. În vârstă de 49 ani, antrenorul italian a făcut parte din staff-ul tehnic al lui AS Roma în sezonul 2020/21, fiind cel ce s-a ocupat de pregătirea celor care au apărat poarta formaţiei lupilor. La acel moment, Sabino a antrenat portari ca: Pau López, Antonio Mirante sau Robin Olsen.
 
De-a lungul carierei sale, acesta a mai trecut pe la formaţii precum: Genoa, Alessandria, Como, Benevento, Sorrento, KF Vllaznia, Olbia sau Sergeno. Sabino a trecut la treabă deja, el pregătindu-i pe portarii noştri la ultimul antrenament efectuat", se anunţă pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova, club care a făcut notă discordantă cu rivalele din SuperLigă şi a preferat un stagiu de pregătire la baza proprie de antrenament.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20981243/2/a2a.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri