Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

OFICIAL | Neluţ Roşu a semnat cu cei de la Concordia Chiajna

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20558047/1/rosu.jpg

Mijlocaşul Neluţ Roşu a devenit începând jucătorul echipei de ligă secundă Concordia Chiajna. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul născut în Cluj-Napoca, a fost achiziţionat de la FC Voluntari, formaţie pentru care a evoluat de patru ori în prima parte a Ligii 1.

Neluţ Roşu a mai evoluat la Chiajna şi în trecut, bifând mai multe sezoane în echipamentul alb-verde. Alte echipe la care a mai evoluat în carieră au fost UTA Arad, Astra Giurgiu, Levski Sofia, FC Viitorul, CFR Cluj, FC Botoşani şi Luceafărul Oradea.
 
Neluţ Roşu reprezintă a treia achiziţie a iernii pentru Concordia.
 
Totodată, începând de luni, clubul ilfovean a încheiat colaborarea cu tunisianul Hamza Younes.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele