Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

OFICIAL | Nicolae Dică a fost demis de la FC Voluntari. ”Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul depus”

FC Voluntari Publicat pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21521676/1/fc-voluntari-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

FC Voluntari a anunţat, în cursul zilei de marţi, că Nicolae Dică nu mai este antrenorul echipei ilfovene.

Nicolae Dică se desparte de FC Voluntari, după doar o lună şi jumătate! El a venit în locul tandemului Ilie Poenaru-Marin Dună. Tehnicianul a fost demis, după ce ilfovenii au ajuns pe loc direct retrogradabil. Dică nu a bifat nicio victorie la Voluntari, obţinând 3 egaluri şi 4 eşecuri.

”Mulţumim, Nicolae Dică !

FC Voluntari anunţă încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul Nicolae Dică.

Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a echipei noastre la sfârşitul lunii ianuarie.

A fost la cârma FC Voluntari în 7 partide, înregistrând 3 rezultate de egalitate şi 4 eşecuri.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul depus şi îi doreşte mult succes în carieră”, au scris cei de la FC Voluntari pe Facebook.

Dică a vorbit despre situaţia sa de la echipă, după egalul cu ”U” Cluj, din ultima etapă a sezonului regular.

”De când am venit, eram la baraj, dar începe play-out-ul, sunt meciuri foarte importante, trebuie să fim pozitivi, să scoatem rezultate pozitive şi să urcăm în clasament.

Nu s-a întâmplat nimic, la fotbal e posibil orice, dar cum am spus şi înainte, am venit de o lună şi o săptămână, încercăm să facem nişte lucruri, echipa a avut momente bune, din păcate nu reuşim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm şi nu am acumulat puncte, dar am încredere în continuare în jucători.

Nu ştiu de unde apar aceste zvonuri, când am ajuns eu, nu s-a scris cu o zi înainte sau cu două zile, v-am surprins şi pe voi. Întotdeauna, când nu ai rezultatele aşteptate de conducere se poate întâmpla orice, dar eu muncesc în fiecare zi, încercăm să ne îndeplinim obiectivul, consider că nu e ok să schimbi antrenorul după o lună şi un pic”,
 a spus Dică, după remiza cu ”U” Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele