Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

OFICIAL | Omul adus de FC Argeş, chiar în ziua în care Arnold Garita a fost exclus din lot

FC Argeș Publicat pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21095775/1/fc-arges-fc-botosani-superliga-superbet-29-01-2023.jpg

FC Argeş şi-a prezentat noul antrenor secund, chiar în ziua în care Garita a fost exclus din lot.

”Vulturii” l-au adus pe Andrei Speriatu pentru funcţia de antrenor secund al echipei. Tehnicianul de 65 de ani are un istoric bogat, în trecut fiind antrenor la Sportul Studenţesc, şi antrenor cu portarii pentru Steaua, Al Hilal şi U Cluj. El a fost prezentat în data de 13 aprilie. 

”Antrenorul principal Bogdan Argeş Vintilă şi-a completat staff-ul cu care va lucra la FC Argeş. Începând de astăzi, în funcţia de antrenor secund a fost numit Andrei Speriatu.

Fostul portar de legendă al clubului nostru a semnat o înţelegere până la finalul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire. Născut pe 29 septembrie 1957 la Toporu (Teleorman), Speriatu a jucat 406 de meciuri în primul eşalon al României, îmbrăcând tricoul alb-violet în două perioade: 1976-1980 şi 1986-1990. Campion cu FC Argeş în sezonul 1978-1979, Speriatu este pe locul trei în topul celor mai longevivi portari români, după Costel Câmpeanu şi Silviu Lung. Speriatu a mai făcut parte din staff-ul tehnic al echipei noastre în mandatele lui Telu Stancu, Nicolae Dobrin şi Marian Bondrea”, este comunicatul postat de către cei de la FC Argeş.

Andrei Speriatu a făcut şi primele declaraţii din calitate de antrenor secund.

”Îmi doresc să o scoatem la capăt. Cred că putem să depăşim acest moment greu, nu prin forţa mea, ci prin forţa grupului. De unul singur nu poţi! Fotbalul este un joc colectiv şi doar împreună putem face o treabă cât mai bună. Trebuie să avem dorinţă, determinare şi puterea de a lupta până la final”, a declarat Speriatu, potrivit site-ului oficial al piteştenilor.

Golgheterul lui FC Argeş a fost exclus din lot!

Pe lângă situaţia extrem de complicată din clasament, cei de la FC Argeş au avut de gestionat o situaţie delicată. Golgheterul echipei, Arnold Garita a fost exclus din lot pe termen nelimitat, după ce la antrenamentul de miercuri a sărit lă bătaie cu un coleg, conform celor de la ziartopdearges.com.

Managerul sportiv al formaţiei din Trivale, Răzvan Tunaru a dezvăluit cum s-a petrecut episodul incredibil, care acutizează şi mai tare tensiunile interne ale penultimei clasate.

„Da, aşa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat şi spre vestiare cu aceleaşi chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, şi anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veţi mai vedea pe Garita în acest sezon!

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că aţi văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, şi nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”
, a declarat Tunaru, pentru GSP.ro

  • 31 de partide şi 9 goluri a bifat Garita în stagiunea trecută, fiind unul din cei mai buni atacanţi ai primei părţi de sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele