adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

OFICIAL | Petrolul a transferat un portar cu 213 meciuri în prima ligă din Austria

Petrolul Ploiești Publicat pe 14 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20859227/1/al.jpg


Portarul austriac Andreas Leitner (28 ani, 1.84m) a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Petrolul Ploieşti, valabil până la finalul sezonului 2023-2024.
 
„Am decis că este momentul să fac o schimbare în cariera mea, pentru că, din păcate, Admira a retrogradat şi nu îmi doream să joc în eşalonul secund. Am vrut să încerc o altă experienţă, să evoluez într-un campionat din afara Austriei, am primit oferta Petrolului şi i-am dat curs. Ştiu că nivelul campionatului din România este unul ridicat, am văzut şi ce atmosferă superbă este aici, la Ploieşti, şi îmi doresc să avem rezultate cât mai bune împreună”, a declarat Leitner.
 
Jucător cu 213 de prezenţe în Bundesliga, primul eşalon din Austria, Andreas Leitner a evoluat în ultimele şase sezoane pentru FC Admira Wacker, ratând doar nouă partide dintre toate cele disputate de către fosta sa echipă, începând din 24 septembrie 2016, în toate competiţiile. A fost şi căpitan al Admirei, începând din 2019, dar în vară a decis să se despartă de gruparea de care şi-a legat aproape întreaga carieră, după retrogradarea acesteia în eşalonul secund.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri