Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

OFICIAL | Primul meci de fotbal intercluburi pe noul stadion Arcul de Triumf: "Suntem bucuroşi!"

Liga II Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20906148/1/arcul.jpg


Partida de Cupa României dintre Dinamo şi Sepsi OSK (8 noiembrie, ora 21:00, live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro) va fi primul meci oficial intercluburi care se va juca pe noul stadion Arcul de Triumf. Anunţul a venit, marţi, de la Vlad Iacob, administratorul special al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
După o perioadă de timp în care stadionul care poate găzdui 8.000 de fani a fost folosit doar pentru rugby, oină şi acţiunile echipei naţionale de fotbal feminin, "câinii" au reuşit să obţină aprobările necesare şi să intre pe arena din Capitală:
 
"Suntem bucuroşi să anunţăm că vom juca în premieră pe Arcul de Triumf. Le mulţumim pe această cale domnului ministru Carol-Eduard Novak şi administratorilor Complexului Sportiv Naţional Arcul de Triumf că au acceptat cererea clubului nostru", a anunţat Vlad Iacob.
 
Parte integrantă a proiectului cu ajutorul căruia România a găzduit meciuri la Campionatul European de Fotbal din 2021, stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat în urmă cu un an şi trei luni, cu meciul de rugby dintre România şi Argentina. De atunci, cluburile din SuperLigă, mai ales FCSB, au făcut eforturi considerabile pentru a putea fi primite pe noua arenă din Bucureşti, dar toate s-au lovit de birocraţie şi de "monopolul" pus de rugby.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele