adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

OFICIAL ǀ Provocare la 36 de ani! Keylor Navas va apăra în Premier League la Nottingham Forest

Premier League Publicat de Emanoil Ursache pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21001401/1/y2vimjm1mte3zdjiotu2ogiznjcwzdliywvi-thumb.jpg

Nottingham Forest a reuşit un transfer impresionant pe ultima sută de metri a perioadei de mercato de iarnă. PSG a fost de acord să îl împrumute la formaţia din Premier League până la finalul sezonului pe portarul Keylor Navas (36 de ani).

Dubla câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în sezoanele 1978-1979 şi 1979-1980 a făcut marele anunţ oficial pentru suporterii săi prin intermediul reţelelor sociale. În prezent, Nottingham se clasează pe locul 13 în Premier League, cu 21 de puncte câştigate.

Palmares excepţional pentru portarul costarican

Keylor Navas se poate lăuda cu o carieră extraordinară în care a fost unul dintre cei mai buni portari ai generaţiei sale din lume. Navas a strâns pentru ţara sa, Cosa Rica, 110 selecţii şi are în palmares, printre altele, 3 Ligi ale Campionilor consecutive (în sezoanele 2015-2016, 2016-2017 şi 2017-2018) cu Real Madrid, în care a fost omul de bază din poarta ”albilor”.

Tricoul lui PSG l-a îmbrăcat de 108 ori, cu care a câştigat de două ori Ligue 1 şi cu care a jucat o finală de Champions League, în sezonul 2019-2020, pierdută în faţa lui Bayern Munchen cu 1-0. Transferul mult mai tânărului Gianluigi Donnarumma (23 de ani) din vara anului 2021 a condus la îndepărtarea lui Keylor Navas din poarta parizienilor.

  • Contractul lui Keylor Navas cu PSG expiră în luna iunie a anului 2024.  
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele