Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

OFICIAL | Radu Boboc, noul jucător al celor de la FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21214890/1/boboc.jpg

Radu Boboc (24 de ani) este noul jucător al celor de la FC Voluntari! El era fără angajament de la începutul anului.

Ultima oară fundaşul a jucat la FCSB, ce a plătit 200.000 de euro celor de la Farul, dar nu s-a adaptat şi a bifat doar 10 partide.

”FC Voluntari anunţă că a semnat un contract,  pe o perioadă de 3 ani, cu jucătorul Radu Boboc.

Radu Boboc este un fundaş dreapta,  în vârstă de 24 de ani , care a mai evoluat până acum în cariera Viitorul Constanţa,  Farul Constanţa şi FCSB.

În cele 118  prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc,  Radu a reuşit să marcheze de 3 ori şi să ofere 9 pase decisive.

Noul nostru jucător a participat la ultimele 2 Campionate Europene U21 ( Italia 2019 şi Ungaria&Slovenia 2021) cât şi la Jocurile Olimpice - Beijing 2022”
, este comunicatul ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele