Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

OFICIAL | Rapid a rezolvat un transfer important

Rapid Publicat pe 18 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21633542/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-19-05-2024-3.jpg

Neil Lennon a ajuns pe banca tehnică a Rapidului şi este pus pe treabă. Giuleştenii au nevoie de o reconstrucţie totală la nivelul lotului, având în vedere finalul de sezon dezastruos pe care l-au avut.

Rapid a reuşit să finalizeze transferul definitiv a lui Jakub Homrada, fotbalist ce a fost împrumutat în această iarnă de la Slavia Praga cu opţiune de transfer definitiv.

Jakub Hromada a bifat doar 8 partide în tricoul alb-vişiniu în acest sezon, reuşind să marcheze şi un gol. Evoluţiile cehului i-au convins pe şefii giuleştenilor, care au decis să îl păstreze până în anul 2027.

”Bine ai revenit, Kubo!

Rapid l-a transferat pe Jakub Hromada, mijlocaşul ce a fost împrumutat de la Slavia Praga în ultimele 6 luni.

Slovacul a fost unul dintre jucătorii care au avut evoluţii extrem de apreciate, în cele opt partide jucate pentru Rapid, acesta reuşind să şi înscrie un gol, la Craiova, contra Universităţii.

Hromada (28 ani) a semnat un contract valabil pentru trei sezoane, însă acesta este momentan în perioada de recuperare, după accidentarea suferită la umăr, în partida cu FCSB (2-2), din luna aprilie”, a transmis Rapid.

Jakub Hromada a oferit şi primele reacţii, după ce a devenit oficial jucătorul Rapidului.

„Sunt foarte fericit că voi rămâne la Rapid. Acesta a fost obiectivul meu. Sunt aici pentru că am încredere în acest proiect, cred în Rapid. Cred că împreună putem fi, în cel mai scurt timp, cel mai bun club din România. Sunt nerăbdător să joc din nou în faţa fanilor rapidişti, nişte suporteri uimitori”, a declarat mijlocaşul slovac pentru fcrapid.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele