Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

OFICIAL | Rapid l-a adus pe Alexandru Crivac de la FC Argeş

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20801377/1/crivac.jpg

Cei de la Rapid au bifat al nouălea transfer al verii. Ultimul venit sub comanda lui Adi Mutu este Alexandru Crivac, de la FC Argeş.

Mijlocaşul defensiv a apuct să joace un singur meci pentru formaţia din Trivale. El este fiului lui Iulian Crivac, un fost jucător al giuleştenilor, cu numeroase prezenţe în prima ligă.

„Rapid l-a transferat pe Alexandru Crivac (20 de ani) de la FC Argeş, mijlocaşul semnând un contract valabil pe trei sezoane.

Fiul fostului mijlocaş al Rapidului, din sezonul 2000/2001, Iulian Crivac, s-a apucat de fotbal la 6 ani, la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”. La vârsta de 16 ani, Crivac a ajuns la Academia Hagi, cu care a câştigat de două ori Liga Elitelor, la categoriile de vârstă U19 şi U17, fiind un om de bază al constănţenilor, iar în stagiunea 2021/22 a fost la FC Argeş.

În prima ligă a debutat în ultima etapă a sezonului trecut, pentru piteşteni, într-o partidă contra Voluntariului. Noul mijlocaş al Rapidului a fost convocat la naţionalele U20, U18, U17, U16 şi U15 ale României, având în palmares o Ligă a Elitelor U19, cu Viitorul.

Alex Crivac este cel de-al nouălea transfer al verii, după Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Marko Dugandzic, Jayson Papeau, Florin Ştefan, Damien Dussaut şi Codruţ Sandu”
, este comunicatul celor de la Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele