Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

OFICIAL ǀ Răzvan Marin, prezentat oficial de Empoli

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20764443/1/mari.jpg

Răzvan Marin a fost prezentat la Empoli. Internaţionalul român a fost cedat de Cagliari pentru un sezon la gruparea din Serie A.

Empoli poate să îl transfere definitiv pe mijlocaşul român, în schimbul sumei de 6 milioane de euro, iar mijlocaşul central a fost prezentat în cursul zilei de marţi.

Cagliari a retrogradat la finalul stagiunii trecute în Serie B. Retrogradarea a dus la scăderea cotelor jucătorilor, iar dacă în 2021 oficialii lui Cagliari îi cereau 18 milioane de euro lui Lyon, pentru mijlocaşul român, acum ei pot să primească mai puţin de o treime din acea sumă.
 
În cazul în care Empoli va dori să îl achiziţioneze definitiv pe Răzvan Marin, va trebui să le plătească sarziilor 6 milioane de euro. Din acestă sumă Ajax şi-a asigurat 15%, adică 900.000 de euro, astfel că fosta echipă a lui Marin va rămâne cu doar 5.1 milioane de euro.
  • 4 goluri şi 12 pase de gol a reuşit Răzvan Marin în doi ani petrecuţi la Cagliari, în 76 de meciuri, în toate competiţiile.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele