adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

OFICIAL | Robert Moldoveanu a semnat cu Farul

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20549928/1/mol.jpg

Atacantul Robert Moldoveanu este, începând de joi, noul jucător al echipei Farul Constanţa, a anunţat clubul patronat de Gheorghe Hagi pe site-ul oficial.

În vârstă de 22 de ani (8 martie 1999), Moldoveanu evoluează pe postul de atacant şi în trecut a evoluat pentru Dinamo Bucureşti, FC Braşov şi Petrolul Ploieşti. În Liga 1 a disputat 80 de meciuri, a înscris 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive. Este fost internaţional U15, U17, U19 şi U21 al României !

Cotat la 100.000 de euro, Moldoveanu a jucat ultima dată pentru Dinamo pe 15 octombrie, apoi Rednic l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile sale şi l-a trimis să se antreneze alături de formaţia secundă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele