Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

OFICIAL | Roger şi-a încheiat socotelile cu CFR Cluj şi a revenit la UTA Arad

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21018777/1/roger.jpg

Roger (26 de ani) a reuşit să revină în cele din urmă la UTA Arad, după ce în ultima perioadă a avut o relaţie tensionată cu cei de la CFR Cluj, care l-au transferat anul trecut.

Mijlocaşul a bifat 35 de partide în tricoul campioanei, dar nu a reuşit să marcheze.

"Bine ai revenit, Roger! Mijlocaşul brazilian, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei în perioada petrecută la Arad, se întoarce pe Arena Francisc Neuman după o pauză de un an", este comunicatul celor de la UTA.

Brazilianul a mai trecut în carieră pe la: Botafogo, Vila Nova, Goiania, Atletico-Go, Kukesi şi Kastrioti Riga.

Patronul lui CFR s-a supărat pe Roger

Roger (26 de ani) a luat hotărârea de a-şi rezilia unilateral contractul cu cei de la CFR Cluj, fiind nemulţumit de faptul că Dan Petrescu nu îi dă suficiente minute.

Gestul lui Roger l-a supărat pe patronul Nelu Varga, care a anunţat că lucrurile nu vor rămâne aşa, iar brazilianul ”va plăti scump”.

 

”Eu mă aflu acum în concediu în Dubai, dar sunt foarte supărat din cauza acestui jucător. Noi nu am făcut nicio greşeală cu el. Astea sunt doar baliverne scoase de unii şi alţii. Nu era scos de pe nicio listă.

Dar acest Roger va plăti scump pentru faptul că şi-a denunţat unilateral contractul cu CFR. El a urmărit doar să plece liber de contract de la noi. Principalul vinovat pentru situaţia actuală a lui Roger este agentul lui. El se află în spatele acţiunilor lui Roger. L-a sfătuit şi îl sfătuieşte în continuare foarte prost. Noi nu l-am mai băgat pe listă după ce am văzut că şi-a denunţat unilateral contractul.

Nu mai avea niciun rost să facem acest lucru, deoarece nu eram şi nu suntem prostii lui Roger şi ai impresarului. Am auzit că acum el este la UTA şi se antrenează cu această echipă. Ce caută el acolo? Nu are voie, dar UTA ştie acest lucru. Nu e bine deloc ceea ce au făcut arădenii. Însă, aveţi un pic de răbdare că o să vedeţi că Roger va plăti scump pentru gestul său. Lucrurile nu vor rămâne aşa. O să suporte toate consecinţele. Cristi Balaj şi cei de la noi se vor ocupa de acest lucru. O să fie un proces. Noi nu suntem fraierii acestui jucător. V-am mai spus acest lucru şi mai devreme. Nu o să am nicio problemă în aducerea lui Otele. El este deja semnat cu noi, dar va juca la CFR Cluj de la vară”,
a dezvăluit finanţatorul campioanei, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele