Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

OFICIAL ǀ Sorin Paraschiv, noul director sportiv al celor de la Chindia Târgovişte

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20776399/1/par.jpg

Sorin Paraschiv (41 ani) revine în SuperLiga! Fostul fotbalist al celor de la FCSB va fi director sportiv la Chindia Târgovişte. Ultima sa experienţă de oficial a fost la Academica Clinceni, de care se despărţit la finele anului trecut.

„Mult succes, Sorin Paraschiv!

Începând de astăzi, Sorin Paraschiv (41 ani) va ocupa funcţia de director sportiv al clubului nostru. Născut pe 17 iunie 1981 la Alexandria, Sorin Paraschiv a evoluat timp de opt sezoane la Steaua Bucureşti, între 1999 şi 2007, îmbrăcând tricoul echipei din Ghencea în 178 de meciuri şi cucerind aici trei titluri de campion al României. A jucat apoi la Rimini, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, Farul Constanţa şi Concordia Chiajna.

Mult succes şi rezultate cât mai bune la Chindia Târgovişte!”
este comunicatul dâmboviţenilor.

Dâmboviţenii au mai primit o veste bună. Tehnicianul Adrian Mihalcea a anunţat că Marco Dulca va continua la echipă, deşi s-a vehiculat de mult timp că va pleca.

 ”Avem deja mai mult de două săptămâni, lucrurile sunt normale în această perioadă, o perioadă de încărcătură, băieţii răspund destul de bine. Până la urmă, toată munca asta trebuie să dea rezultate la începutul campionatului.

Nu avem lotul complet în momentul de faţă, mai avem nevoie de cel puţin doi jucători de atac şi încă un fundaş polivalent. Şi cred că, dacă ar veni aceşti jucători, am avea un lot destul de competitiv.

Dulca, ca de altfel toţi jucătorii, sunt implicaţi sută la sută, nu am avut niciun fel de problemă, el a înţeles situaţia, cu siguranţă va rămâne la noi şi crede-mă că nu am văzut niciun fel de resentiment.

Ştie că trebuie să muncească, că poate creşte şi că poate ajunge la o echipă mai bună, dar momentan încă este jucătorul Chindiei şi va rămâne la noi”
, a spus Mihalcea, pentru Orange Sport.

  • Denis Dumitraşcu, Deian Boldor, Modestas Vorobjovas, Robert Riza, Andreas Mihaiu şi Constantin Dima au venit în această vară la Chindia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri