adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

OFICIAL | Ştefan Vlădoiu, împrumutat de U. Craiova la Universitatea Cluj

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20848718/1/vld.jpg


Ştefan Vlădoiu, 23 de ani, a fost trimis de Universitatea Craiova la U Cluj sub formă de împrumut până la finalul sezonului.
 
Văzut cândva drept unul dintre cei mai promiţători fundaşi dreapta din fotbalul românesc, Vlădoiu nu a reuşit să se impună în Bănie, a fost evaluat de Mirel Rădoi, iar antrenorul oltenilor a decis că nu are nevoie de el în lot. Fundaşul dreapta a ajuns în Ardeal, la U Cluj, acolo unde a fost împrumutat pe parcursul acestei stagiuni:
 
"FC Universitatea Cluj îşi consolidează compartimentul defensiv, clubul nostru transferându-l pe fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu (23 de ani). Acesta vine sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova”, au anunţat clujenii.
 
Cotat la 650.000 de euro, Vlădoiu a prins doar 61 de minute în acest sezon la Universitatea Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri