adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

OFICIAL | Ştefan Vlădoiu, împrumutat de U. Craiova la Universitatea Cluj

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20848718/1/vld.jpg


Ştefan Vlădoiu, 23 de ani, a fost trimis de Universitatea Craiova la U Cluj sub formă de împrumut până la finalul sezonului.
 
Văzut cândva drept unul dintre cei mai promiţători fundaşi dreapta din fotbalul românesc, Vlădoiu nu a reuşit să se impună în Bănie, a fost evaluat de Mirel Rădoi, iar antrenorul oltenilor a decis că nu are nevoie de el în lot. Fundaşul dreapta a ajuns în Ardeal, la U Cluj, acolo unde a fost împrumutat pe parcursul acestei stagiuni:
 
"FC Universitatea Cluj îşi consolidează compartimentul defensiv, clubul nostru transferându-l pe fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu (23 de ani). Acesta vine sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova”, au anunţat clujenii.
 
Cotat la 650.000 de euro, Vlădoiu a prins doar 61 de minute în acest sezon la Universitatea Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri