Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Toni Petrea a semnat cu Chindia Târgovişte!

Chindia Târgoviște Publicat pe 21 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20865357/1/petrea.jpg


Toni Petrea (47 de ani) s-a întors în SuperLigă! Fostul antrenor al FCSB-ului a fost prezentat oficial, miercuri, drept noul tehnician al celor de la Chindia Târgovişte.

UPDATE ora 11:00: Chindia l-a prezentat oficial pe Toni Petrea:

"Bun venit, Anton Petrea şi Cristinel Ţermure! 
 
AFC Chindia Târgovişte anunţă că noul antrenor principal al echipei noastre este, începând de astăzi, Anton Petrea. Tot de astăzi, revine acasă Cristinel Ţermure, în funcţia de antrenor secund! 
 
Din staff-ul tehnic al echipei noastre vor face parte, în continuare, Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) şi Bogdan Hetco (preparator fizic). Mult succes şi rezultate cât mai bune la Chindia Târgovişte!", anunţă lanterna roşie din SuperLigă.

Ştirea iniţială:
 
Startul slab de sezon al târgoviştenilor, singura echipă fără victorie în SuperLigă, a dus la plecarea lui Adrian Mihalcea, iar conducerea Chindiei i-a avut pe listă, rând pe rând, pe Mircea Rednic şi Erik Lincar. Cum discuţiile cu cei doi nu s-au concretizat, a venit rândul lui Toni Petrea, iar fostul antrenor de la FCSB s-a arătat mult mai deschis să-şi asume misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Conform Playsport.ro, Petrea şi-a dat acordul pentru a o prelua pe Chindia Târgovişte, iar acum mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii financiare ale înţelegerii. Petrea va veni la Târgovişte alături de Cristi Ţermure, dar şi de alţi oameni pe care i-a avut în staff-ul tehnic şi la FCSB. Un anunţ oficial e aşteptat cât mai curând, pentru ca mai apoi Petrea să folosească pauza competiţională pentru a cunoaşte lotul de jucători şi a pune la cale strategia pentru a scoate Chindia din subsolul clasamentului.
 
Pentru fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, aventura la Chindia Târgovişte va fi prima la o altă echipă decât FCSB. El a condus vicecampioana României în două rânduri, mai întâi între iulie 2020 şi mai 2021, apoi între noiembrie 2021 şi iulie 2022. De fiecare dată a avut ca obiectiv titlul, dar nu a reuşit să-l atingă. În ultimul mandat, Petrea a avut 28 de meciuri ca antrenor al FCSB, fiind înlocuit apoi cu Nicolae Dică.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri