Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

OFICIAL | U Cluj se întăreşte din SuperLigă. Transferul anunţat azi de Şepcile Roşii

U Cluj Publicat pe 3 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20970040/1/doc.jpg

Universitatea Cluj se întăreşte din SuperLigă. Şepcile Roşii au ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru transferul lui Dorinel Oancea, fotbalist în vârstă de 25 de ani adus pentru a-i face concurenţă lui Ştefan Vlădoiu în partea dreaptă a apărării.
 
Rămasă fără Eugen Neagoe, plecat la Univ. Craiova, trupa de pe Cluj Arena are nevoie de cât mai multe întăriri la nivelul lotului pentru a se salva de la retrogradare, iar unul dintre compartimentele care trebuie îmbunătăţite e cel defensiv. Astfel, clujenii s-au orientat spre CS Mioveni, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, de unde l-au luat pe apărătorul Dorinel Oancea:
 
"FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Dorinel Oancea (25 de ani), fundaşul care evoluează în banda dreaptă urmând să fie prezent la reunirea lotului care va avea loc astăzi. 
 
Născut la Câmpulung Muscel, noul nostru fundaş are 25 de ani şi a jucat primele meciuri la nivel de seniori alături de echipa oraşului natal. Ulterior, el a făcut pasul în 2016 la FC Argeş, care în acel moment activa la nivelul celui de-al treilea eşalon.
 
Cu piteştenii are două promovări, mai întâi din Liga 3 în Liga 2 şi apoi din Liga 2 în prima ligă, după acest ultim moment înregistrat în stagiunea 2019/2020, transferându-se la CS Mioveni. În perioada petrecută la FC Argeş, Oancea a avut 39 de meciuri în Liga 2, cu un gol şi 3 pase de gol.
 
Trecerea la CS Mioveni i-a adus încă o promovare în prima ligă, de data aceasta având şi şansa să debuteze în Superligă cu ocazia sezonului 2021/2022, cel care a marcat revenirea galben-verzilor la acest nivel. Atât în anul promovării, cât apoi şi în primul la nivelul celui mai înalt eşalon, Oancea a fost un om de bază pentru Mioveni.
 
Sezonul 2022/2023 i-a adus 19 meciuri în Superligă şi 3 în Cupa României, având astfel în total peste 1600 de minute jucate.
 
Per total, la CS Mioveni a adunat 82 de meciuri, în acest interval având un gol marcat şi 4 pase decisive", se arată pe site-ul oficial al ardelenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele