Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

OFICIAL | Universitatea Craiova l-a adus pe Florescu de la FC Botoşani

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20850258/1/florescu.jpg

Transfer important reuşit de Universitatea Craiova în ultimele ore ale perioadei de mercato. Formaţia lui Mirel Rădoi l-a adus pe Eduard Florescu de la FC Botoşani.

Mijlocaşul a semnat un acord pe doi ani, cu opţiune de prelungire şi va purta tricoul cu numărul 14.

”Universitatea Craiova a semnat cu Eduard Florescu un contract valabil o perioadă de 2 ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. El va purta tricoul cu numărul 14.

Noul nostru mijlocaş a evoluat ultima oară la FC Botoşani şi a mai jucat, de-a lungul timpului, la FC Argeş, CS Mioveni şi FC Viitorul”
este comunicatul oltenilor.

Mijlocaş central clasic, tehnic şi cu o capacitate mare de efort, Florescu a avut trei sezoane excelente la FC Botoşani, iar evoluţiile din ce în ce mai bune l-au propulsat spre Universitatea Craiova. În Bănie, noul mijlocaş va purta tricoul cu numărul 14 şi se va lupta în principal cu Mateiu, Creţu şi Nistor pentru un loc de titular la mijlocul terenului.

Cotat la 550.000 de euro, Florescu a început fotbalul la FC Argeş, apoi a plecat la CS Mioveni, în 2013. A stat cinci ani la formaţia piteşteană, apoi a mers la Viitorul, de unde FC Botoşani l-a transferat în 2018. A mai încercat la FC Argeş în stagiunea 2018/2019, apoi a revenit la FC Botoşani, devenind un jucător de bază în echipa cu care Marius Croitoru s-a calificat în play-off în urmă cu două sezoane.
 
În această stagiune, Florescu, originar din Piteşti, a jucat patru meciuri pentru FC Botoşani în SuperLigă, reuşind să marcheze două goluri în cele 231 de minute petrecute pe teren. El poate juca pe orice poziţie de la centrul terenului, de la număr şase, la inter, optar şi chiar decar.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri