Ultima oră
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult” VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”

OFICIAL | Universitatea Craiova s-a despărţit de experimentatul Valerică Găman

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21214552/1/gaman.jpg

Valerică Găman (34 de ani) nu va continua la Universitatea Craiova. Oltenii nu i-au prelungit contractul, scadent în această vară. Fundaşul are în palmares un titlu de campion al României, în 2016, cu Astra Giurgiu.

În acest moment, în compartimentul central al apărării îi cuprinde pe: Gjoko Zajkov, Raul Silva şi Juraj Badelj. Găman a fost mai mult rezervă în angrenajul lui Eugen Neagoe. El a bifat 19 partide în acest sezon.

”Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!” este comunicatul oltenilor.

A plecat şi Mitrea

Cei de la Universitatea Cluj încep campania de transferuri cu fundaşul Bogdan Mitrea (35 de ani), care revine la echipa unde a făcut junioratul.

Mitrea s-a despărţit la începutul săptămânii de Universitatea Craiova, pentru care a evoluat din luna august a anului trecut.

Cariera sa a numărat prezenţe şi în cupele europene, fie că a fost vorba de preliminariile UEFA Champions League, UEFA Europa League sau UEFA Conference League. Pe când evolua la FCSB, a prins un meci şi în grupele Europa League (2016-2017).

Fundaşul are o vastă experienţă în fotbalul românesc, unde a jucat atât în Liga 2, timp de 21 de meciuri, cât mai ales în Superligă în peste 200 de ocazii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri