Ultima oră
Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul
Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla
Luka Modric a semnat Luka Modric a semnat
OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo
Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup
Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024 Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024

OFICIAL | Universitatea Craiova s-a despărţit de unul dintre cei mai vechi jucători

CS Universitatea Craiova Publicat pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21612597/1/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-6-05-2024-1.jpg

Universitatea Craiova are nevoie de o reconstrucţie în contextul în care a reuşit calificare în Conference League, iar Costel Gâlcă a promis că vor fi schimbări importante de lot.

Alexandru Mateiu a părăsit-o pe Universitatea Craiova

În cursul zilei de vineri, oltenii au anunţat despărţirea de Alexandru Mateiu, unul dintre cei mai vechi jucători din Bănie. Mijlocaşul a fost adus de la FC Braşov în anul 2014, în schimbul sumei de 300.000 de euro.

Acesta nu şi-a mai preungit contractul, iar plecarea a fost anunţată oficială pe pagina de Facebook.

„Standing ovation pentru... Aleeeeeex Mateiuuuu!

Tu vei rămâne pe viaţă un “leu” al Cetăţii din Bănie! Nu este un adio, ci mai degrabă un “pe curând”, fiindcă viaţa îi aduce mereu împreună pe cei care împărtăşesc aceleaşi trăiri şi sentimente.

Au fost ani plini de emoţie, bucurie, uneori lucruri mai puţin bune, c-aşa-i în fotbal, dar, cel mai important, 10 ani de ceea ce ne uneşte pe noi şi pe tine, dragă Alex: dragostea pentru Ştiinţa. Cuvintele sunt prea puţine, prea mici, pentru tot ce ne-ai oferit vreme de un deceniu.

Nu uita niciodată: Craiova va fi mereu casa ta!

Alex a intrat în istorie alături de componenţi ai Campioanei Unei Mari Iubiri şi Craiovei Maxima, cu 10 ani la rând pentru Ştiinţa.

Până data viitoare, îţi ţinem pumnii pentru următoarele “aventuri” în lumea fotbalului şi suntem alături de tine. Forza Mateiu!”, a transmis Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri