Ultima oră
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”

OFICIAL ǀ Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Transferul s-a făcut pentru 300.000 de euro. Update

FCSB Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20814784/2/299090636-6139396132743028-2668329099317827454-n.png

Update: FCSB a anunţat oficial transferul lui Vadim Raţă. Mijlocaşul se va alătura lotului lui Nicolae Dică de sâmbătă.

”Bine ai venit, Vadim Raţă! FCSB anunţă transferul internaţionalului moldovean Vadim Raţă, de la FC Voluntari. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani, care va purta tricoul cu numărul 24, se va alătura lotului condus de Nicolae Dică în cursul zilei de mâine. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a FCSB. 

Vadim Raţă s-a născut la 5 mai 1993, în Chişinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor, la FC Tiraspol, Zaria Bălţi sau Speranţa Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei.

În februarie 2019 a ajuns în România, la Chindia Târgovişte, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri şi a oferit două pase de gol.

În iulie 2021 a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale. La nivel internaţional, a adunat 31 de meciuri şi un gol pentru echipa naţională a Republicii Moldova.


FCSB a făcut un transfer azi, la mai puţin de o zi după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League. A fost adus unul dintre cei mai interesanţi mijlocaşi din SuperLiga României, Vadim Raţă (29 de ani), de la FC Voluntari. A fost plătită o sumă destul de importantă în schimbul jucătorului din Republica Moldova, de 300.000 de euro.

Mutarea a fost confirmată chiar de Gigi Becali, iar mijlocaşul ar urma să încaseze, pentru cei doi ani de contract cu FCSB, 10.000 de euro pe lună. I s-a trecut în contract o clauză în valoare de un milion de euro.

Am semnat deja, l-am luat. Va juca şi duminică (n.r. - cu Chindia) şi în play-off”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

Internaţionalul moldovean este, fără discuţie, unul dintre artizanii sezonului excelent pe care l-a făcut FC Voluntari, echipă calificată în play-off contrar tuturor aşteptărilor, iar evoluţiile excelente l-au adus în atenţia a trei cluburi din străinătate. Conform datelor apărute în urmă cu câteva luni, AEK Atena a fost intrată în cursă, ajungând în punctul în are şi-a trimis oamenii la meciurile lui FC Voluntari pentru a urmări de aproape jocul lui Raţă.

În paralel, saudiţii de la Al Fateh şi maghiarii de la MOL Vidi îl considerau şi ei interesant pentru un transfer.

În sezonul trecut, mijlocaşul cotat la 1.2 milioane de euro a marcat de nouă ori şi a oferit cinci pase decisive în cele 43 de meciuri jucate. Versatil, Raţă poate juca oriunde la mijlocul terenului, iar aportul său, în special pe plan ofensiv, a fost determinant pentru transformarea ilfovenilor într-o echipă cu pretenţii a campionatului intern.

Pista Pavol Safranko a revenit în atenţia FCSB-ului!

Calificarea în play-off-ul Conference League l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe, vineri dimineaţă, că va mai face câteva transferuri la FCSB. Omul de afaceri a afirmat că e foarte probabil ca la vicecampioana României să mai vină doi jucători, unul dintre ei poate chiar azi să semneze.

Printre cei pe care îi vrea Gigi Becali se numără şi Pavol Safranko (27 de ani), acum legitimat în Africa de Sud, care anii trecuţi a plecat din România, de la Sepsi. Chiar dacă zilele trecute părea că mutarea a picat, pentru că Sundowns cerea bani în schimbul atacantului, lucrurile s-au schimbat iar.

FCSB a revenit la pista Safranko, informaţia fiind confirmată de Gigi Becali.

Eu iau jucători, poate iau şi azi, doi, să completez echipa. Vreau să întărim echipa pentru cupele europene. Vreau să jucăm cu echipa cea mai bună în cupele europene, chiar şi cu riscul de a pierde campionatul. Eu iau jucători care pot juca şi în cupele europene.

Sunt şi jucători din România, şi din afară cei pe care îi vreau. E vorba şi de Safranko. Să vedem care vine”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele