Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

OFICIAL | Valentin Cojocaru a fost prezentat de Dnipro-1. Farul nu a obţinut o sumă prea mare

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20277290/1/cok.jpg

Farul a decis să îl vândă pe portarul Valentin Cojocaru, care intrase în ultimele şase luni de contract. Constănţenii au hotărât să îi dea drumul în schimbul unei sume, ce-i drept, destul de mici, de numai 100.000 de euro. Din sezonul următor, Cojocaru va evolua în Ucraina, la SK Dnipro-1.

Valentin Cojocaru (25 de ani) nu voia să să mai continue la Farul din această vară. Portarul a anunţat conducerea că vrea să plece, iar constănţenii chiar şi-au dat acordul. Au apărut şi primele variante de transfer, dar au picat pe rând. Ofertele au venit din prima ligă spaniolă şi din Statele Unite al Americii.

Formaţia din Ucraina l-a prezentat pe portar luni după-masa.

În locul său între buturi va fi cel mai probabil titular Mihai Aioani (21 de ani), adus în această vară de la Chindia Târgovişte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele