Ultima oră
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor

Oficialii lui Liverpool s-au reprofilat! Cei doi candidaţi pentru funcţia de antrenor

Liverpool Publicat de Tudor Moisa pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21503957/1/fc-liverpool.jpg

Conducerea clubului Liverpool are alţi doi potenţiali candidaţi pentru a prelua echipa, după plecarea lui Jurgen Klopp şi dacă nu îl poate aduce pe Xabi Alonso, tehnicianul de la Bayer Leverkusen. Este vorba de Ruben Amorim, antrenorul echipei Sporting Lisabona, şi de Julian Nagelsmann, selecţionerul Germaniei.

Dacă Xabi Alonso nu vine, Liverpool se gândeşte la planul B. În condiţiile în care Jürgen Klopp urmează să părăsească banca lui Reds la finalul sezonului, clubul englez a făcut din actualul antrenor de la Bayer Leverkusen o prioritate pentru a-l înlocui. Cu toate acestea, sarcina de a-l convinge pe tehnicianul, care este urmărit şi de Bayern, se anunţă a fi una dificilă.

Potrivit Telegraph, Liverpool a identificat alţi doi candidaţi: selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, şi antrenorul echipei Sporting, Ruben Amorim. În toate cele trei cazuri, clubul pare hotărât să mizeze pe tehnicieni tineri.

Amorim are 39 de ani, Julian Nagelsmann are 36 de ani, iar Xabi Alonso are 42 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele