Ultima oră
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza

Oficialul Farului, răspuns imediat pentru Gigi Becali. ”Nu ştiu cum şi unde a văzut patronul FCSB-ului asta”

Farul Constanta Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21101279/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Gigi Becali a afirmat că Farul este favorizată de arbitrii şi a recunoscut că îi este teamă ca FCSB să nu piardă titlul din acest motiv. Răspunsul lui Gică Popescu nu a întârziat să apară.

Patronul ”roş-albaştrilor” e de părere că arbitrii au un respect deosebit pentru Gică Hagi, astfel că ”marinarii” beneficiază de decizii în favoarea lor. 

Gică Popescu, preşedintele clubului constănţean, a venit imediat cu replica pentru Gigi Becali şi a scos în evidenţă o statistică ce nu e deloc favorabilă pentru Farul.

”Cred că şi-a dorit să pună presiune pe arbitri, dar meciul direct s-a terminat, a greşit timing-ul. Apoi, nu ştiu cum şi unde a văzut patronul FCSB-ului faptul că Farul e o echipă avantajată de arbitri. Din ceea ce ştiu eu suntem echipa împotriva căreia s-au acordat cele mai multe penalty-uri, din întreaga Liga 1, nu doar dintre cele care sunt în play-off. Atât de mult ne ajută arbitrii încât ne-au dat contra cele mai multe penalty-uri", a declarat Gică Popescu, pentru GSP.ro.

”Vrând-nevrând, tot trage cu el!”

”Mi-e teamă de arbitrajul meciurilor directe. Şi cu CFR, şi cu... dar să dea Dumnezeu să n-ajungem. Altfel nu, nici un fel de... ca să zici că e ceva vreo conspiraţie... nu.

Numai că... n-ai ce să le faci tu la arbitri, dacă ei îl iubesc pe Hagi, ce sa le faci? Erau copii, Hagi era mare, oricine şi oricine ar fi, îl iubesc pe Hagi, îşi face el (n.r. arbitrul) meseria, dar e firea.

Vrând-nevrând, tot trage cu el. Şi nu trag aşa că... ar... dragostea aia de marele fotbalist care l-au trăit. Şi atunci... mai cu trag. Asta mi-e mie teamă

Nu e nimica rău în asta. Faptul că oamenii iubesc alţi oameni, care au fost mari în viata lor, e lucru bun. Înseamnă un respect, nu reproşez asta

Da, mi-e teamă de dragostea asta faţă de Hagi, că are numele care-l are. N-o să ţină cu mine. Cu mine, toată lumea împotriva mea...”, a spus Gigi Becali.

FCSB a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

Cu această victorie, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, iar Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele