Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Oficialul FRF, mizează tot pe FCSB la câştigarea campionatului, după înfrângerea usturătoare cu Rapid. ”Au cele mai mari şanse!”

FCSB Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21519258/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024.jpg

Rapid a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Victoria obţinută de Rapid va face ca diferenţa dintre cele două formaţii să fie de 4 puncte la începerea play-off-ului. FCSB va avea 32 de puncte şi Rapid 28 de puncte, ”alb- vişinii” beneficiind de rotunjire.

Cu toate că giuleştenii s-au impus de o manieră clară în derby-ul de pe ”Arena Naţională”, Mihai Stoichiţă e de părere că tot FCSB are cele mai mari şanse să ia titlul în acest sezon.

”E diferenţă mare. E un moment de entuziasm al celor de la Rapid. Îi stimulează această poziţie. Nu s-au aflat de multă vreme aici. Foarte multe greşeli în zona centrală de la FCSB. Acolo au fost acţiunile care au destabilizat tot. Viteza atacanţilor rapidişti a contat. În atac, nu ştiu dacă a avut o ocazie FCSB.

Nu schimbă datele. E mai atrăgător play-off-ul. Toată lumea speră. Nu ştiu dacă au fost goluri senzaţionale. Au fost frumoase. Au cele mai mari şanse la titlu cei de la FCSB la titlu. Ce, n-ai mai văzut chestii de genul ăsta? Să piardă un meci?

Ce credeţi, CFR Cluj a renunţat să ajungă acolo sus? Şi Universitatea Craiova vrea. Nu ştiu câte şanse sunt acum. Nu sunt matematician. Toată lumea speră atât timp cât au şanse!”, a declarat Mihai Stoichiţă, la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele